دیجیتال مارکتینگ

در دپارتمان دیجیتال مارکتینگ راهبرد، خدمات زیر ارائه می شود:

  • بیزینس کوچینگ
  • منتورینگ و مشاوره به کسب و کارها
  • طراحی وب سایت
  • سئو و بهینه سازی وب سایت
  • طراحی انواع کمپین های تبلیغاتی
  • آموزش طراحی وب سایت
  • آموزش سئو و بهینه سازی سایت
  • مشاوره و مدیریت شبکه های اجتماعی ( مشاور اینستاگرام )
  • ایجاد انواع تولید محتوا ( متنی، پادکست، بنری)
  • طراحی لوگو
  • و سایر خدمات دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ چیست؟

دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال، استفاده از اینترنت ، دستگاه های تلفن همراه ، رسانه های اجتماعی ، موتورهای جستجو و کانال های دیگر برای دسترسی به مصرف کنندگان یا مشتریان است. برخی از کارشناسان بازاریابی ، دیجیتال مارکتینگ را اقدامی کاملاً جدید می دانند که نیاز به روشی جدید برای نزدیک شدن به مشتریان و روشهای جدید درک رفتار مشتریان در مقایسه با بازاریابی سنتی دارد.

دیجیتال مارکتینگ،  استفاده از اینترنت و سایر کانال ها برای دستیابی به مشتریان یا مصرف کنندگان است.
بازاریابی دیجیتال یک زمینه گسترده است:  جذب مشتری از طریق ایمیل ، بازاریابی محتوا ، پلتفرمهای های جستجو ، رسانه های اجتماعی و موارد دیگر.

راهبرد دیجیتال مارکتینگ

راهبرد دیجیتال مارکتینگ، بخش خاصی از مشتری را هدف قرار می دهد و تعاملی است. دیجیتال مارکتینگ در حال افزایش است و شامل تبلیغات در نتیجه جستجو (گوگل ادز) ، تبلیغات ایمیل و توییت های تبلیغاتی است – هر چیزی که شامل بازاریابی با بازخورد مشتری یا تعامل دو طرفه بین شرکت و مشتری باشد.

راهبرد دیجیتال مارکتینگ با اینترنت مارکتینگ تفاوت دارد. بازاریابی اینترنتی تبلیغاتی است که فقط در اینترنت وجود دارد ، در حالی که بازاریابی دیجیتال می تواند از طریق دستگاه های تلفن همراه ، روی سکوی مترو ، یک بازی ویدیویی یا از طریق یک برنامه تلفن هوشمند انجام شود.

در اصطلاح راهبرد دیجیتال مارکتینگ ، تبلیغ کنندگان معمولاً به عنوان منابع شناخته می شوند ، در حالی که اعضای تبلیغات هدفمند را معمولاً گیرنده می نامند. منابع اغلب گیرنده های کاملاً مشخص را هدف قرار می دهند.

به عنوان مثال ، پس از تمدید ساعات آخر شب بسیاری از مکانها ، مک دونالد ، کارگران شیفت شب و مسافران را با تبلیغات دیجیتال، هدف قرار داد زیرا این شرکت می دانست که این افراد شب ها بیدار هستند و گرسنه می شوند. بنابراین مک دونالد تبلیغاتی در دستگاه های خودپرداز و پمپ بنزین ها قرار داد. همچنین تبلیغاتی در وب سایت هایی که گیرندگان هدف، شبانه از آن ها بازدید میکنند قرار داد.

اجزای دیجیتال مارکتینگ

اجزای دیجیتال مارکتینگ، شامل موارد زیر می باشد:

بازاریابی وب سایت یا وبسایت مارکتینگ Website Marketing

وب سایت، محور کلیه فعالیت های دیجیتال مارکتینگ است. به تنهایی یک کانال بسیار قدرتمند است که واسطه مورد نیاز برای اجرای انواع کمپین های بازاریابی آنلاین است. یک وب سایت باید یک برند ، محصول و خدمات را به روشی روشن و به یاد ماندنی نشان دهد. باید از سرعت خوبی برخوردار باشد و کاربرپسند در همه دستگاه ها باشد.

بازاریابی موتور جستجو search engine marketing یا SEM

بازاریابی موتور جستجو SEM روشی است برای بازاریابی مشاغل با استفاده از تبلیغات پولی که در صفحات نتایج موتور جستجو (یا SERP) نشان داده شوند.  تبلیغ کنندگان کلمات کلیدی را پیشنهاد می دهند که ممکن است کاربران سرویس هایی مانند Google و Bing هنگام جستجوی محصولات یا خدمات خاصی وارد آن شوند ، این به تبلیغ کننده این فرصت را می دهد تا تبلیغات او در کنار نتایج آن کوئری های جستجو نمایش داده شود. توصیه می کنیم راهنمای گوگل جهت بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو را حتما مطالعه نمایید.

تبلیغات پرداخت به ازای هر کلیک (PPC) Pay-Per-Click (PPC) Advertising

تبلیغات PPC، بازاریابان را قادر می سازد تا از طریق تبلیغات پولی به اینترنت در تعدادی از پلتفرمهای دیجیتال دسترسی پیدا کنند. بازاریابان می توانند کمپین های PPC را در Google ، Bing ، LinkedIn ، Twitter ، Pinterest یا Facebook تنظیم کرده و تبلیغات خود را به افرادی که اصطلاحات مربوط به محصولات یا خدمات را جستجو می کنند نشان دهند. کمپین های PPC می توانند کاربران را بر اساس مشخصات دموگرافیکی آنها (مانند سن و جنسیت) تقسیم بندی کرده و یا حتی علایق خاص یا مکان آنها را هدف قرار دهند. محبوب ترین پلتفرمها، PPC Google Ads و Facebook Ads هستند.

بازاریابی محتوا یا content marketing

هدف از بازاریابی محتوا دستیابی به مشتریان بالقوه از طریق استفاده از محتوا است. محتوا معمولاً در یک وب سایت منتشر می شود، سپس از طریق رسانه های اجتماعی ، بازاریابی از طریق ایمیل ، سئو یا حتی کمپین های PPC تبلیغ می شود. ابزارهای بازاریابی محتوا شامل وبلاگ ها ، کتاب های الکترونیکی ، دوره های آنلاین ، اینفوگرافی ، پادکست و وبینار است.

بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ Email Marketing

بازاریابی از طریق ایمیل هنوز هم یکی از موثرترین کانال های بازاریابی دیجیتال است. بسیاری از افراد بازاریابی ایمیلی را با پیام های ایمیل هرزنامه اشتباه می گیرند ، اما این چیزی نیست که بازاریابی از طریق ایمیل انجام شود. بازاریابی از طریق ایمیل واسطه ای برای برقراری ارتباط با مشتریان بالقوه یا افراد علاقه مند به برند شماست. بسیاری از بازاریابان دیجیتال از سایر کانال های بازاریابی دیجیتال برای افزودن سرنخ به لیست ایمیل خود استفاده می کنند و سپس از طریق بازاریابی از طریق ایمیل ، قیف های جذب مشتری را ایجاد می کنند تا این سرنخ ها را به مشتری تبدیل کنند.

بازاریابی از طریق رسانه های اجتماعی Social Media Marketing

هدف اصلی یک کمپین بازاریابی در شبکه های اجتماعی آگاهی از برند و ایجاد اعتماد اجتماعی است. هرچه بیشتر به بازاریابی شبکه های اجتماعی می پردازید ، می توانید از آن برای دریافت هدایت یا حتی به عنوان کانال فروش مستقیم استفاده کنید.

بازاریابی وابسته یا Affiliate Marketing

بازاریابی وابسته یکی از قدیمی ترین انواع بازاریابی است. با بازاریابی شرکت های وابسته ، افراد تأثیرگذار، محصولات دیگران را تبلیغ می کنند و هر زمان که فروش انجام می شود یا معرفی می شود ، کارمزد دریافت می کنند. بسیاری از شرکت های معروف مانند آمازون برنامه های وابسته دارند که ماهانه میلیون ها دلار به وب سایت هایی که محصولاتشان را می فروشند پرداخت می کنند.

بازاریابی ویدیویی Video Marketing

YouTube به دومین موتور جستجوی محبوب تبدیل شده است و بسیاری از کاربران قبل از تصمیم گیری در مورد خرید ، برای یادگیری چیزی ، خواندن یک بازبینی یا فقط برای آرامش ، به YouTube روی می آورند. چندین سیستم عامل بازاریابی ویدئویی از جمله Facebook Videos ، Instagram یا حتی TikTok وجود دارد که می توانید از آنها برای اجرای یک کمپین بازاریابی ویدیویی استفاده کنید. شرکت ها با ادغام ویدیو با سئو ، بازاریابی محتوا و فعالیت های گسترده بازاریابی در شبکه های اجتماعی ، بیشترین موفقیت را در مورد ویدیو پیدا می کنند.

بازاریابی پیامک SMS Marketing

شرکت ها و سازمان های غیر انتفاعی نیز برای ارسال اطلاعات در مورد آخرین تبلیغات خود یا دادن فرصت هایی به مشتریان مایل ، از پیامک یا پیام کوتاه استفاده می کنند. همانطور که فناوری پیشرفت کرده است ، بسیاری از کمپین های ارسال متن برای مکالمه به مشتریان این امکان را می دهند که مستقیماً از طریق یک پیام کوتاه ساده پول پرداخت کنند.

چالش های دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ، فروشندگان خود را با چالش های خاصی مواجه می کند. کانال های دیجیتال به سرعت در حال تکثیر هستند و بازاریاب های دیجیتال باید با نحوه کار این کانال ها ، نحوه استفاده آنها توسط گیرنده ها و نحوه استفاده از این کانال ها برای بازاریابی موثر محصولات یا خدمات خود همراه باشند. علاوه بر این ، جلب توجه گیرنده ها دشوارتر می شود ، زیرا گیرنده ها به طور فزاینده ای مملو از تبلیغات رقابتی می شوند. بازاریاب های دیجیتال همچنین تجزیه و تحلیل انبوه داده های گرفته شده و سپس بهره برداری از این اطلاعات را در تلاش های جدید بازاریابی به چالش می کشند.

چالش جذب و استفاده از داده ها مهم است كه بازاریابی دیجیتال نیاز به رویكردی در بازاریابی مبتنی بر شناخت عمیق از رفتار مصرف كننده دارد. به عنوان مثال ، ممکن است یک شرکت نیاز به تجزیه و تحلیل انواع جدید رفتار مصرف کننده داشته باشد.

شما می توانید از افراد خبره و بازاریابان مارکتینگ برای جذب مشتری استفاده کنید و حتما داده ها و اطلاعات به دست آمده از انواع روش ها را تحلیل و آنالیز کنید ( هوش تجاری ) . همچنین می توانید از متخصصین راهبرد دیجیتال مارکتینگ در این زمینه استفاده کنید.