گام اول: داشتن ایده برای شروع کار
[vc_row][vc_column][vc_column_text]
گام اول: داشتن ایده برای شروع کار
بسیاری از دانشجویان علاقه مند به کارآفرینی هنوز فناوری و ایده خاصی ندارند، پس اگر این وضعیت برای شما نیز صادق است بدانید که تنها نیستید! اگر نخست علاقه های شخصی توانایی ها و مهارت های خود را ارزیابی کنید می توانید فرصت های خوب را راحتتر شناسایی کنید می توانید این تمرین را به تنهایی یا با گروهی از افراد انجام دهید که در تاسیس شرکت آیندهتان همراه شما خواهند بود. پس یک کاغذ بردارید و دونه به دونه مراحل زیر را یادداشت کنید:
- دانش: تمرکز اصلی تحصیلات یا مسیر شغلی تان چه بوده است؟
- توانمندی: در چه زمینه هایی مهارت بیشتری دارید؟
- ارتباطات: چه کسانی را می شناسید که در صنایع گوناگون تخصص داشته باشند؟ آیا کارآفرینان دیگر را می شناسید؟
- داراییهای مالی: آیا به سرمایه مالی چشمگیری دسترسی دارید یا اینکه برای شروع باید به حساب های پس انداز با موجودی اندک تکیه کنید؟
- شهرت: شما یا شریک تان به چه چیزی معروف هستید، مثلا به مهارت های مهندسی یا درک فیبرهای نوری؟
- تجربه کاری: در مشاغل پیشین تان چه ناکارامدی ها یا نقاط آزاردهندهای وجود داشت؟
- اشتیاق برای یک بازار مشخص: آیا ایده ارتقای سلامت شما را هیجان زده می کند؟ آموزش، انرژی یا حمل و نقل چطور؟
- تعهد: آیا برای طرح خود زمان و تلاش کافی در نظر گرفته اید؟ آیا آماده اید که کسب و کار جدیدی را به تمرکز نخست یا تنها تمرکز خود تبدیل کنید؟
اگر شما یا گروه موسس شرکت تان مهارت های زیادی در کد نویسی و مدیریت پروژه دارید احتمالاً بیشتر تمایل خواهید داشت تا برنامه رایانه تحت وب بنویسید. اگر در ساخت سریع نمونه های آزمایشی حرفهای باشید چه بسا بخواهید به ساخت نوعی محصول علمی و واقعی فکر کنید. یا اگر تجربه کاری گذشته شما در حوزه آموزش یا پزشکی است شاید بخواهید چیزی بسازید که وضعیت این حوزه ها را بهتر کند.
در بیشتر موارد، فناوری یا ایدهای را پیدا میکنید که وضعیتی را برای شخص شما بهتر میکند، سپس مشخص می شود که آن ایده یا فناوری میتواند برای بسیاری از کسان دیگر نیز سودمند باشد.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#fff2bf” css=”.vc_custom_1585663160359{border-radius: 10px !important;}”][vc_column][vc_column_text]
اگر می خواهید تمامی گام ها را ببینید صفحه “گام هایی برای موفقیت کسب و کارهای نوپا” را مطالعه کنید!
و همچنین اگر قصد راه اندازی کسب و کار خود را دارید به صفحه “راه اندازی کسب و کار” بروید.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1585835078360{margin-top: 20px !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_btn title=”گام بعدی” color=”chino” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-arrow-circle-right” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Ftejaratbama.com%2Fmarket-analysis%2F|title:%DA%AF%D8%A7%D9%85%20%D8%AF%D9%88%D9%85%3A%20%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84%20%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1585835068551{margin-bottom: 20px !important;border-radius: 1px !important;}”][gravityform id=”5″ title=”false” description=”false” ajax=”false”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]
پاسخ